Fotograf Annemaj Sporrong - Smögen-

Jag jobbar till största delen som nyföddfotograf på Smögen men har många fotograferingar med familjer från Göteborg, Uddevalla, Trollhättan och Strömstad m.m. Detta gör att jag alltid sätter av extra mycket tid till mina kunder. En nyföddfotografering hos mig är en trygg och mysig fotografering som får ta den tid det tar. Jag har flera utbildningar inom posering och säkerhet bl.a av den värdskända nyföddfotografen Amy McDaniel 

När inte orden räcker till för att förklara hur fantastiskt fin din lilla nyfödda ögonsten är så finns alltid de vackra bilderna till hands. Minnen från din nyföddas första dagar i livet där man ser alla detaljer som är så typska för en nyfödd. Som den lilla kroppen, de mjuka vecken och fjunen och de små fingrarna och tårna. Jag tar tryggt hand om det finaste du har och fotograferar alla små detaljer som är typiska för en nyfödd. 


Nyföddfotografering 

Nyföddfotografering  i studio ca 3-4h

 

Konsultation innan ankomst där vi går igenom dina tankar och funderingar kring fotograferingen.

 

Fotorekvisita som filtar, hårband, mössor osv, ingår.

 

12 digitalt högupplösta bilder. Alla bilder är redigerade på detaljnivå innan de läggs upp i ett galleri för visning.

 

ca 20 st redigerade bilder i ett lösenordsskyddat webbgalleri för urval.

 

 

Fler bilder samt olika bildpaket går att köpa till.

 

 

PRIS. Kontakta mig för prislista 

 

BOKNING

 

Boka din nyföddfotografering i god tid. Jag fotograferar din nyfödda i min studio på Smögen som ligger ca 45 min från Uddevalla och 1 1/2 timme från Göteborg samt en timme från Strömstad.

 

Det bästa är att boka då du är under din sista del av graviditeten. Detta på grund av att det blir absolut bäst bilder då bebisen är helt nyfödd. 5-10 dagar gammal. Så det gäller att planera in fotograferingen i god tid då vi inte har

så många dagar på oss.

 

Självklart justerar vi datumet beroende på om barnet blir för tidigt fött eller om du går över tiden.


Sommartid fotograferar jag nyfödda utomhus. Då är det

ett annat upplägg som gäller samt annan prisbild.

SÄKERHET

 

 

Säkerheten går absolut först. Jag vill att du som förälder alltid ska känna dig trygg med vetskapen om att säkerhet går före en bra bild när du fotar ditt barn hos mig. Under fotograferingen kommer du alltid att sitta väldigt nära ditt barn och finnas där som en extra säkerhet.

 

Ibland kanske jag lånar din hand för att stötta barnets huvud och istället tar bort din hand när jag redigerar bilden efteråt.


Fotograf på Smögen, Kungshamn specialiserad på gravidfotografering, nyföddfotografering, barnfotografering och familjefotograferingar.

Fotograferar även i Lysekil, Uddevalla, Munkedal, Hunnebostrand,strömstad och Kungshamn.

info@annemajsporrong.com  -- TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

copyright: Annemaj Sporrong Smögenfotograf