NyföddNyfödd

fotografering

Så roligt att du har hittat hit till min infosida om Nyföddfotografering. Jag jobbar som nyföddfotograf på Smögen men har många fotograferingar med familjer från Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Lysekil och Strömstad m.m. Detta gör att jag alltid sätter av extra mycket tid till mina kunder då de ofta reser så långt.

Nyföddfotografering 


En nyföddfotografering hos mig är en trygg och mysig fotografering som får ta den tid det tar. Bebisen bestämmer takten helt.  


2013 tog jag min första kurs inom nyföddfotografering och har sedan dess flera utbildningar inom posering och säkerhet bl.a av den värdskända nyföddfotografen Amy McDaniel och går ständigt nya kurser online för erkända nyföddfotografer runt om i världen.


Jag älskar att fotografera dessa fantastiska små liv under deras första dagar i livet och hoppas få se dig och ditt barn i min lilla studio. Jag tar tryggt hand om det finaste du har och fotograferar alla små detaljer som är typiska för en nyfödd. 

Vad ingår?

I mitt nyföddpaket ingår i princip alla typer av bilder. Bilder på familjen, syskon, detaljer, poserade bilder och bilder tagna i vacker rekvisita som gör sig bra på bild. Jag letar ständigt efter unika produkter och älskar att uppdatera med ny rekvisita vartefter. I studion finns allt man behöver som mängder med tyger i olika färger, wraps, korgar, sängar och handsydda små kläder och hårband. Under er fotografering finns även fika tillgängligt.

Nyföddfotografering i studio ca 3-4 timmar Bilder tagna på både beanbag (Poserade bilder) och i props samt syskon och familjebild. Porträtt på mamma med baby samt porträtt på pappa och baby. Detaljbilder.


◆Lån av fotorekvisita som filtar, hårband, mössor osv.

◆Ca 20 st redigerade bilder i ett lösenordsskyddat webbgalleri att välja mellan.

◆7 högupplösta bilder som levereras digitalt.


Alla bilder är redigerade på detaljnivå innan de läggs upp i bildgalleriet. Möjlighet att köpa till fler bilder eller fotoprodukter finns. 


Pris 5200:-

 

Hur långt innan är det bra att boka in fotograferingen?

 

Boka din nyföddfotografering i god tid. Jag fotograferar din nyfödda i min studio på Smögen som ligger ca 45 min från Uddevalla och 1 1/2 timme från Göteborg samt en timme från Strömstad.

 

Det bästa är att göra bokningen då du är under din sista del av graviditeten så att jag har möjlighet att hålla lite olika tider lediga för er kring ert beräknade BF. Fotograferingen görs då ditt barn är 9-14 dagar gammal.

 

Självklart justerar vi datumet beroende på om barnet blir för tidigt fött eller om du går över tiden.


Sommartid fotograferar jag nyfödda utomhus. Då är det

ett annat upplägg som gäller samt annan prisbild.

Vill du boka en fotografering eller vill veta mer om vad jag erbjuder.  Fyll då gärna i formuläret på min bokasida. Jag svarar alltid inom ett par dagar. Får du inget svar av mig så hör av dig igen för då har det troligen  blivit något fel.

Kontakt

Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569