Gravid

.

.
Gravidfotografering.

The magic of motherhood.


Frågar du mig så är gravida kvinnor så makalöst vackra. Jag förstårt såklart att man inte alltid känner sig så. Jag har ju allt varit gravid själv och vet hur man kan känna sig emellanåt. Men att bli gravid och vänta barn är en speciell tid i livet och en fantastisk upplevelse som absolut är värd att dokumenteras. Och jag lovar, jag kommer få dig att känna dig så vacker.. lika vacker som du faktiskt är trots att du kanske inte upplever det så.


Fotograferingen brukar ske runt v 30-33, innan du har hunnit få för mycket vätska i kroppen.Syskon och partner är också varmt välkomna att vara med på bilder. 

Var fotograferar vi.

fotograferingarna sker oftast i närheten av Smögen och Hunnebostrand,

ca 45 min från Uddevalla


Vad ingår.


Gravidfotografering utomhus i cirka 1 timme

Konsultation innan fotografering för genomgång av klädval, miljö och andra praktiska saker.

Full tillgång till min kundgarderob med kläder/klänningar och rekvisita.

Galleri med ca 25 redigerade bilder där du sedan väljer ditt bildpaket från.Pris!
Grundkostnad

(fotograferingskostnad)

1000kr


Olika bildpaket köpes till separat.

Bildpaket finns från 3200kr

Mer info om mina bildpaket finns längre ner på sidan.

Info!


Jag fotograferar ofta i solnedgången där solen fångas upp i hår och kläder. Jag har mängder med fina klänningar och även toppar i min kundgarderob som är speciellt inköpta till mina fotograferingar, klänningar med mycket tyg som svajar eller olika material som ljuset kan leka i. Till största delen av de bilder du ser här så används just de kläderna. Självklart får du gärna använda egna kläder också. Jag hjälper dig gärna och guidar dig genom dina klädval om så önskas.

Efter din fotografering, när du sett bilderna, väljer du det bildpaket som du vill köpa.

läs mer

Small memories


I detta bildpaket ingår 7 digitalt högupplösta och redigerade bilder. En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


Pris 3200 kr

⭐︎ läs mer

I want them all


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta och redigerade bilder. Ca 25 st.En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


Pris 3995:-

☕︎ läs mer

All is´nt good enough


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta filer, ca 25 st. En fotobok i linne med 20 sidor i storlek 20x30 cm som levereras i en exklusiv linnebox. En digital guide för egen framkallningav bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


Pris 5900:-

Vill du boka en fotografering eller veta mer om vad jag erbjuder.  Fyll då gärna i formuläret på min bokasida. Jag svarar alltid inom ett par dagar. Får du inget svar av mig så hör av dig igen för då har det troligen  blivit något fel.


Kontakt

Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569