Studiofotografering

Barnfotografering

i Studio

Vilken typ av barnfotografering är du intresserad av. Det finns ju så många olika utvecklingsstadier som är värda att föreviga hos barn.
Jag erbjuder allt från babyfotografering, ettårsfotograferingar till syskonfotograferingar och smash the cake och mycket mer.  

Halvårsfotografering, Ettårsfotografering

och Smash the cake.


Vilken barnfotografering i studion är du intresserad av? I min lilla hemmastudio på Smögen fotograferar jag nyfödda och mindre barn. Det som bokas mest är halvårsfotograferingar, ettårsfotograferingar och Smash the cake.

Självklart fotograferar jag även andra åldrar och tar bilder på både mindre bebisar och större barn.

Att dokumentera barnets första år är så speciellt. Utvecklingen går så fort och så mycket händer och det är så lätt att glömma alla de olika skedena. Som sexmånaders bebis har man ofta just lärt sig sitta upp och balansera med händerna uppe vid midjan. När man fyller ett år är suget efter att få stå upp stort och det är alltid spännande att få stå och hålla sig i en liten stol.

Tiden under barnets första år är en bra ålder att fotograferas i då barnet ofta är på bra humör och fortfarande håller sig någorlunda på samma plats vilket är bra för just en studiofotografering där man kanske vill använda fin rekvisita som skålar att sitta i osv.


Läs mer om pris och bildpaket längre ner.


Efter din fotografering, när du sett bilderna, väljer du det bildpaket som du vill köpa.

läs mer

Small memories


I detta bildpaket ingår 5 digitalt högupplösta och redigerade bilder. En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


2900:-

⭐︎ läs mer

I want them all


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta och redigerade bilder. Ca 20 st.En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


3900:-

☕︎ läs mer

All is´nt good enough


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta filer, ca 25 st. En fotobok i linne med 20 sidor i storlek 20x30 cm som levereras i en exklusiv linnebox. En digital guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


5800:-


Barnfotografering i studion


 

Barnfotografering i studion i ca 1 h.

 

Konsultation innan fotografering för genomgång av klädval och andra praktiska saker. 


Privat Galleri med ca 20 redigerade bilder att välja bildpaket ifrån


 

Pris!
Grundkostnad/fotograferingskostnad 1000kr


Olika bildpaket köpes till separat och du kan läsa mer om dem längre ner på sidan.

Bildpaket finns från 2900 krUnder fotograferingen hinner vi oftast med ett par klädbyten ochäven flera olika uppsättningar av rekvisita och bakgrunder. 

Smash the cake i studion


 

Barnfotografering i studion i ca 1 1/2 h.

 

Konsultation innan fotografering för genomgång av klädval och andra praktiska saker.


Tårta samt ballonggirlang 


Privat Galleri med ca 25 redigerade bilder att

välja mellanPris!
Grundkostnad/fotograferingskostnad 1500kr


Olika bildpaket köpes till separat och du kan läsa mer om dem längre ner på sidan.

Bildpaket finns från 2900 krUnder fotograferingen hinner vi även med att ta vanliga bilder med rekvisita innan vi tar själva smash the cake bilderna.


Jag svarar alltid inom ett par dagar. Får du inget svar av mig så hör av dig igen för då har det troligen  blivit något fel. Kolla även din skräpmail.


Kontakt

Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569