Fotograf Annemaj Sporrong - Smögen-


Studiofotografering


 

Barnfotografering i studion i ca 1 h.

 

Konsultation innan fotografering för genomgång av

klädval och andra praktiska saker.

 

I studion finns mängder av handsydda kläder till mindre barn som du har möjlighet att låna till er fotografering. Även vackra handgjorda hårband och annan rekvistia som skålar, trälådor tyger m.m finns.

 

Privat Galleri med ca 25 redigerade bilder för urval


 

PRIS.
Grundkostnad/fotograferingskostnad 995kr


Olika bildpaket köpes till separat.

Bildpaket finns från 2900 krI min lilla hemmastudio på Smögen fotograferar jag nyfödda och mindre barn. Det som bokas mest är halvårsfotograferingar samt ettårsfotograferingar.


Att dokumentera barnets första år är så speciellt. Utvecklingen går så fort och så mycket händer och det är så lätt att glömma alla de olika skedena. Som sexmånaders bebis har man ofta just lärt sig sitta upp och balansera med händerna uppe vid midjan. När man fyller ett år är suget efter att få stå upp stort och det är alltid spännande att få stå och hålla sig i en liten stol.


Det här är även en bra ålder att fotograferas i då barnet ofta är på bra humör och fortfarande håller sig någorlunda på samma plats vilket är bra för just en studiofotografering där man kanske vill använda fin rekvisita som skålar att sitta i osv.


SKICKA EN

FÖRFRÅGAN

KONTAKT


Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

 
 
 
 
 
 


Fotograf på Smögen, Kungshamn specialiserad på gravidfotografering, nyföddfotografering, barnfotografering och familjefotograferingar.

Fotograferar även i Lysekil, Uddevalla, Munkedal, Hunnebostrand,strömstad och Kungshamn.

info@annemajsporrong.com  -- TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

copyright: Annemaj Sporrong Smögenfotograf