Fotograf Annemaj Sporrong - Smögen-


 

Fotografering i Studion kan förläggas under hela dagen

då jag fotograferar med blixt. 


I studion finns många fina handsydda, unika kläder till utlåning för mindre barn, som gör sig fint på bild. Jag har även endel klänningar för barn mellan 3 år och 7 år, vackra handgjorda hårband och en massa fin rekvisita och olika typer av bakgrunder.

Utomhusfotografering.

När jag fotograferar ditt barn försöker jag att använda flera olika miljöer för att få lite variation i bilderna. Detta gör att en fotosession kan ta lite längre tid ibland om vi behöver förflytta oss en liten bit.


Vid fotografering utomhus fotograferar jag runt Smögen, Kungshamn, Strömstad och Hallinden 30 min från Uddevalla. Fotografering under höst och vår försöker jag att förlägga till timmarna innan solnedgång då det är ett oslagbart ljus då.


Det är kanske inte den lämpligaste tiden för ett barn... Men det är värt det. Ljuset och färgerna i fotografierna blir magiskt vackert. Jag brukar även fotografera runt kl 17 tiden på vardagseftermiddagar hela året.

 

Det går utmärkt att fotografera en gråtrist dag i slutet av oktober också. Jag försöker undvika att fotografera mitt på dagen i stark sol.


Fotograf på Smögen, Kungshamn specialiserad på gravidfotografering, nyföddfotografering, barnfotografering och familjefotograferingar.

Fotograferar även i Lysekil, Uddevalla, Munkedal, Hunnebostrand,strömstad och Kungshamn.

info@annemajsporrong.com  -- TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

copyright: Annemaj Sporrong Smögenfotograf