Familjefotografering
Familjefotografering

utomhus

Family is not an important thing. It´s Everything.
Michael J. Fox

Familjefotografering är något alla borde unna sig.

Jag vill ge er vackra kärleksfulla bilder på er och era barn som både de och ni kan glädjas åt i många många år framöver. Bilder där ni leker med era små godingar. Kramas, dansar eller leker flygplan eller gör något annat mysigt. Känslor som för evigt hamnar på bild.


 För mig är inte det bästa porträttet alltid när barnet kollar rätt in i kameran utan snarare när man lyckas fånga en känsla eller ett ögonblick av glädje eller bus med familjen. Till dessa bilder kan man sedan komplettera med klassiska familjebilder där alla tittar in i kameran om man önskar det.


När jag fotar barn och familjer försöker jag inte stressa på utan försöker först lära känna er lite. Ibland ger jag barnen en kamera så de får fota mig först. Det får ta den tid det tar helt enkelt.


Familjefotografering utomhus


 

Fotografering utomhus ca 1 1/2 timme

 

Konsultation innan fotografering för genomgång av klädval, plats

och andra praktiska saker.

 

Fotorekvisita att låna som bl.a kläder, trälådor, filtar, stolar m.m.

 

Galleri med ca 30-40 redigerade bilder i galleri att välja bildpaket från


 

 

Pris!


Fotograferingskostnad 1200kr


Olika bildpaket köpes till separat.


Bildpaket finns från 3800 kr inkl 15 bilderLäs mer om bildpaket och pris längre ner.

Klädinfo!


Jag fotograferar ofta i solnedgången där solen fångas upp i hår och kläder. Jag har mängder med fina plagg i min kundgarderob som är speciellt inköpta för att du ska kunna låna  till din fotografering om du känner att du saknar ett klädesplagg hemma.


Till Pappor finns tex t-skirtar i olika färger och till mammor och flickor finns klänningar med mycket tyg i som svajar fint på bild och i olika material som ljuset kan leka i. Till pojkar finns lite byxor och långärmade t-skirts.


Till största delen av de bilder du ser här så används just de kläderna som finns i kundgarderoben  som komplementsplagg.

Självklart får du gärna använda egna kläder också. Många kunder har egna plagg som sedans kompletteras med något plagg från kundgarderoben. Jag hjälper dig gärna och guidar dig genom dina klädval om så önskas.

Efter din fotografering, när du sett bilderna, väljer du det bildpaket som du vill köpa.

läs mer

Small memories


I detta bildpaket ingår 15 st digitalt högupplösta och redigerade bilder. En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


Pris 3800 kr

⭐︎ läs mer

I want them all


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta och redigerade bilder. Ca 30-40 st. En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


Pris 4800 kr

☕︎ läs mer

All is´nt good enough


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta filer, ca 30-40 st. En fotobok i linne med 20 sidor i storlek 20x30 cm som levereras i en exklusiv linnebox. En digital guide för egen framkallningav bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


Pris 6200 kr

Har du frågor och vill veta mer.. eller kanske göra en bokning!

Skicka då iväg ett meddelande till mig!  KLICKA HÄR

Vill du boka en fotografering eller veta mer om vad jag erbjuder.  Sänd då iväg ett meddelande till mig.  Jag svarar alltid inom ett par dagar. Får du inget svar av mig så hör av dig igen för då har det troligen  blivit något fel.


Kontakt

Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569