Om mig

This is me! AnneMaj heter jag och är fotografen bakom alla bilder du ser här. När jag inte fotograferar vandrar jag gärna i Norge med min familj eller är ute på havet. Jag älskar kaffe och sena kvällar och att vara kreativ.

Hej!

Så roligt att du har hittat hit. Jag heter Annemaj Sporrong och är fotograf på Smögen med omnejd. Roligt nog är mina kunder ofta från både Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Mellerud och Strömstad m.m. och det gör mig så varm om hjärtat att många åker så långt till mig. Helt fantastiskt!


Jag är specialiserad inom Gravidfotografering, Nyföddfotografering och Barn / Familjefotografering och älskar att fotografera barn i alla åldrar.

Jag är själv mamma till tre barn, 2 tvillingpojkar och en flicka. Vid min sida har jag även min fantastiska hantverkare till man.


Kameran har varit min följeslagare sedan gymnasieåldern. -Från början stod jag mest i mörkrum och framkallade bilder och lekte med olika effekter och allt var på hobbynivå.. Idag tycker jag fortfarande att det är lika kul att fotografera som att redigera. Att få föreviga barn och familjer och andra ögonblick i livet känns fantastiskt roligt. Jag brukar säga att jag har världens bästa jobb.


Då jag inte fotograferar jobbar jag som grafisk formgivare och marknadsassistent på två Större hotell i Bohuslän.Fotograferingen hålls på Smögen eller runt omkring i Sotenäs på något fint ställe.

Jag fotograferar även runt Strömstad, Hallinden och Lysekil vid vissa tillfällen.

Annemaj är en mycket trevlig fotograf som fick både mig och min nervösa sambo att känna oss bekväma framför kameran. Med ett lugnt och harmoniskt sätt guidade du oss till ett resultat av väldigt fina bilder. Vi är supernöjda och ser fram emot nästa gång.


-Emelie Hult-


Jätteduktig fotograf med känsla för komposition och färger, och som har koll på de finaste miljöerna för fotografering.

Vi är supernöjda med våra bilder och det var väl värt en resa till Smögen från Göteborg.


-Madeleine Ingelsten-