Utomhusfotografering.

Barnfotografering utomhus

BARNFOTOGRAFERING UTOMHUS

Jag älskar att fotografera barn. Det är nog det som jag brinner mest för.. Jag har alltid lika kul med barn, oavsett ålder. En barnfotografering utomhus med mig brukar vara en stund av lek blandat med lätt poserade naturliga bilder. Att kolla in i kameran och le fint är inte alltid målet. Jag vill fånga barnen som de är. Helst vill jag undvika alla måsten. Barnen ska tycka att det är en rolig stund att bli fotograferade. Bästa kommentaren är.. -När ska vi träffas och leka igen.

Fotograferingarna sker oftast i Sotenäs kommun men även i Hallinden som ligger 25 min från Uddevalla. Tidvis fotograferar jag även i Strömstad och Tanum.


I PRISET INGÅR 


 

⭐︎ Barnfotografering utomhus ca 1 1/2 timme

 

⭐︎ Konsultation innan fotografering för genomgång av klädval, miljö och

andra praktiska saker. Via mail eller telefon.

 

⭐︎ Fotorekvisita som bl.a kläder, tyger, trälådor, pallar och hårband

 

⭐︎ Galleri med ca 25-30 redigerade bilder för urvalPris!


Grundkostnad/fotograferingskostnad

1000 krBildpaket finns från 3500 krLäs mer om pris och bildpaket längre ner.


Vill du också vara med på bild. Boka då in dig på en Familjefotografering.HUR FUNGERAR DET

OCH NÄR FOTOGRAFERAR VI


Vilken miljö vi fotar i påverkar hela bilden. Jag försöker hitta fina bakgrunder och använda flera olika miljöer och texturer för att få variation i bilderna. Ibland om vi behöver förflytta oss en liten bit. 


 Fotografering under höst och vår försöker jag att förlägga till timmarna innan solnedgång då det är ett oslagbart ljus då. Det är kanske inte den lämpligaste tiden för ett barn... Men det är värt det. Ljuset och färgerna i fotografierna blir magiskt vackert.

 
Fotografering mitt på dagen brukar jag undvika då ljuset ofta är för starkt. Det ger kisande ögon som ofta tårar sig och hårda skuggor.  Om du har riktigt små barn rekommenderar jag att vi fotograferar senare på hösten eller på våren eller så satsar vi på en mulen dag. 

 

Dagar med skugga och stora moln på himlen ger mustiga bilder med lite mer färg i. Har vi tur får vi pampiga svarta moln på bild i bakgrunden.


Vid fotografering utomhus fotograferar jag runt Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Strömstad och Hallinden som ligger ca 25 min från Uddevalla.


Efter din fotografering, när du sett bilderna, väljer du det bildpaket som du vill köpa.

läs mer

Small memories


I detta bildpaket ingår 7 digitalt högupplösta och redigerade bilder. En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


3500:-

⭐︎ läs mer

I want them all


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta och redigerade bilder. Ca 25-30st.En detaljerad guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


4500:-

☕︎ läs mer

All is´nt good enough


I detta paket ingår alla digitalt högupplösta filer, ca 25-30 st. En fotobok i linne med 20 sidor i storlek 20x30 cm som levereras i en exklusiv linnebox. En digital guide för egen framkallning av bilder där du får tips på bästa fotolabb m.m.


5800:-


Klädinfo!


Som kund till mig får du tillgång till min kundgarderob med mängder av klänningar till mammor och kläder till barn..  även till män finns lite plagg. Främst t-skirts och några tröjor. Kläder har stor betydelse för bilden och jag hjälper dig gärna med ditt val av kläder inför fotograferingen oavsett om du lånar något plagg från kundgarderoben eller har egna. Innan din fotografering får du gärna bolla ideer med mig och be om råd och synpunkter på klädval.

Du kommer även få en klädguide av mig sänd till dig med tips och ideer. 
Att fotografera barn är något jag verkligen älskar att göra. Just för att barn är sig själva.. Iband är de blyga, ledsna eller hellre springer ur bild än är med på ett foto. Det är verkligen en liten utmaning varje gång för man vet aldrig på vilket humör de är på


Det bästa är när fotograferingen görs under lek och skratt. För mig är inte det bästa barnporträttet alltid när barnet kollar rätt in i kameran utan snarare när man lyckas fånga en känsla eller ett ögonblick av glädje eller bus med familjen.


När jag fotar barn försöker jag inte stressa på utan försöker först lära känna dem lite. Ibland ger jag barnen en kamera så de får fota mig först. Det får ta den tid det tar helt enkelt.


Jag är en barnkär person och har tre barn själv. Jag vet hur livet med barn kan vara. Ibland är det totalt kaos...

men det är helt ok. Barn är barn.


Jag svarar alltid inom ett par dagar. Får du inget svar av mig så hör av dig igen för då har det troligen  blivit något fel. Kolla även din skräpmail.


Kontakt

Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569