Get the picture retreat

1-2 maj 2022

Kickstarta sommarens fotograferingar med en inspirerande och kreativ workshop i den vackra naturen kring Hovs Hallar på Bjärehalvön i södra sverige. Retreaten hålls påoch kring hotellet i Hovs Hallar. Under workshopen får du möjlighet att bygga på din portfolio och nya bilder att visa upp i ditt flöde. Vi passar även på att ta bilder av varandra. Under dagen fotograferar vi stylade modeller, umgås med andra fotografer, har det allmänt trevligt och äter såklart god mat.

 ANNEMAJ SPORRONG


Anne-Maj är fotografen som gillar utmaningar som att få det blyga barnet att börja skratta och få med sig den ointresserade pappan på tåget!


Hon har under flera år försökt bli den som är strukturerad med avtal och färdiga mallar men fastnar alltid på vägen av kreativare och spontanare saker som känns mycket roligare men ror ändå allt i hamn! 

 

Målet med varje fotografering är att  kunden ska få okonstlade unika bilder med värme, stämning och livfullhet där alla detaljer som ljus, kläder, och bakgrund spelar in. 

 


MICHAELA DAVHOLT


Michaela är den sprudlande fotografen med en förmåga att stirra upp varenda lugn unge som kommer till foto-platsen. 


Genom noggrant planerade, till och med schemalagda, sessioner förmedlas känslor och kärlek genom rörelse och närhet.

 

Michaela lämnar inget till slumpen och kontroll, målmedvetenhet och planering är nyckeln till varje lyckad familjefotografering. 


Detta ingår i Get the picture retreat!

Workshopen hålls på Hotell Hovs Hallar


Dag 1.

Lunch  

Stylad gravidfotografering

2 rätters middag inkl dryck

Stylad Familjefotografering i solnedgången

Charkbricka och ett glas mousserande

Kvällshäng och eftersnack.Dag 2.

Genomgång av bilder och redigering!
Vi delar med oss av tips och trix och visar hur vi redigerar några av våra bilder från fotograferingen.
Ni får även själva möjlighet att redigera några av era bilder i den stil vi har om ni  önskar detPris. 4995 kr per person


*Övernattning ingår ej i priset. Vi har preliminärbokat några rum för den som vill bo på hotellet. Den kostnaden betalar varje deltagare själv. Andra övernattningsmöjligheter finns också i närområdet på Bjärehalvön. Dessa ligger dock lite längre ifrån platsen där workshopen hålls. GRAVIDFOTOGRAFERING

Vi samlas bland de magiska klipporna och ni bjuds på en lärorik och fantastisk möjlighet  att ta kreativa vackra bilder i unik miljö under denna stylade gravidfotografering.


Vi står för all förberedelse, styling av modellerna och planering av posering och bakgrunder.. Ni behöver bara vara på plats med era kameror och fånga ögonblicket.

FAMILJEFOTOGRAFERING

Stylad Familjefotografering

Efter att ha intagit en tvårätters middag på hotellet går vi tillsammans ner mot havet. Du får här möjlighet att ta bilder av en stylad familj bland klippor & hav. Förhoppningsvis i solnedgången som ofta blir av här ute vid västerhavet. Våra familjefotograferingar är de mest efterfrågade och vi visar hur vi genomför våra poseringar och hur vi får våra familjer avslappnade. 

Vill du veta mer om workshopen eller boka in dig direkt. Fyll i formuläret  här bredvid. 
Hör du inget ifrån oss inom ett par dagar så har troligtvis något blivit fel. Kolla då din skräpmail eller hör av dig till oss igen.


Kontakt

Fotograf på Smögen

Annemaj Sporrong

info@annemajsporrong.com

TEL 0707175569


Get the picture workshop är för fotografer som vill få ny inspiration och möjlighet att få fylla på sin portfolio med nya  kreativa bilder. Vi hjälper dig och guidar dig på vägen så gott vi kan för att du ska få de bilder du eftersträvar. Oberoende om det är i din redigeringsstil eller i den stil vi har.