Barn

SMÖGENFOTOGRAF

ANNEMAJ SPORRONG

höstfotografering i Sotenäs med barnfotograf Annemaj Sporrong
syskonfotografering med dessa två flickor utanför Uddevalla

BARNFOTOGRAFERING


 

 

Fotografering ute eller i studio ca 1 1/2 timme

 

Konsultation gällande klädval mm

 

Ca 20-25 bilder i galleri att välja mellan.

 

2 digitalt högupplösta filer

 

Rekvisita / Photo props ingår

 

Olika bildpaket går att köpa till.

 

PRIS 1450 kr

 

 

Att fotografera barn är något jag verkligen älskar att göra. Just för att barn är sig själva.. Iband är de blyga, ledsna eller hellre springer ur bild än är med på ett foto. Det är verkligen en liten utmaning varje gång för man vet aldrig på vilket humör de är på.


Det bästa är när fotograferingen görs under lek och skratt. För mig är inte det bästa barnporträttet alltid när barnet kollar rätt in i kameran utan snarare när man lyckas fånga en känsla eller ett ögonblick av glädje eller bus med familjen.


När jag fotar barn försöker jag inte stressa på utan försöker först lära känna dem lite. Ibland ger jag barnen en kamera så de får fota mig först. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

INFORMATION


Vid fotografering utomhus försöker jag att förlägga mina fotograferingar till timmen innan solnedgång då det är ett oslagbart ljus under den gyllene timmen.

Det är kanske inte den lämpligaste tiden för ett barn... Men det är värt det. Ljuset och färgerna i fotografierna blir magiskt vackert. Jag brukar även fotografera runt kl 17 tiden på vardagseftermiddagar.


Det går utmärkt att fotografera en gråtrist dag i slutet av oktober också. Jag försöker undvika att fotografera mitt på dagen i stark sol.


Fotografering i Studion kan förläggas under hela dagen då jag fotograferar med blixt.Utomhusfotografering.

När jag fotograferar ditt barn försöker jag att använda flera olika miljöer för att få lite variation i bilderna. Detta gör att en fotosession kan ta lite längre tid ibland om vi behöver förflytta oss en liten bit.


Studiofotografering.

I studion finns många fina handsydda, unika kläder till utlåning för mindre barn, som gör sig fint på bild. Jag har även endel klänningar för barn mellan 3 år och 7 år, vackra handgjorda hårband och en massa fin rekvisita och olika typer av bakgrunder.


Alla bilder som jag gör till bildgalleriet redigeras innan visning.


Någon dag innan fotograferingen stämmer vi av lite. Jag hjälper dig gärna med val av kläder till fototillfället. Kläder har stor betydelse för att bilden ska få det där lilla extra som gör att det blir bra.Försök att undvika käder med Disney motiv eller för spräckliga mönster. Undvik även t-skirtar med stora tryck på bröstet.


Det bästa är att välja klassiska kläder som inte är så tidsstyrda av säsongens mode. Ta gärna med lite olika kläder som vi kan välja mellan. Det är alltid roligt med ett klädbyte så att ni får olika typer av bilder. När du väljer kläder kan du även tänka kontraster. Ljust och mörkt, tunna skira tyger mot lite grövre, sommarklänningar med höstkängor, hängslen, västar  och lager på lager.Fotograf på Smögen, Kungshamn specialiserad på gravid, nyfödd, barn och familjefotograferingar.

Fotograferar även i Lysekil, Uddevalla, Munkedal, Hunnebostrand och Kungshamn samt på Hållö

info@annemajsporrong.com  -- TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

copyright: Annemaj Sporrong Smögenfotograf


Fotograf i Uddevalla och Kungshamn.

Barnfotograf Uddevalla

Barnfotograf Strömstad

Fotograf på smögen, Smögenfotograf, Fotograf Uddevalla, Fotograf lysekil, forograf Kungshamn, barnfotograf, nyföddfotograf Göteborg.

Bröllop på hållö, bröllop smögen, bröllopsfotograf

atalje Karlheden