Info

Annemaj är en mycket trevlig fotograf som fick både mig och min nervösa sambo att känna oss bekväma framför kameran. Med ett lugnt och harmoniskt sätt guidade du oss till ett resultat av väldigt fina bilder. Vi är supernöjda och ser fram emot nästa gång.

-Emelie Hult-Jätteduktig fotograf med känsla för kompo-sition och färger, och som har koll på de finaste miljöerna för fotografering.

Vi är supernöjda med våra bilder och det var väl värt en resa till Smögen från Göteborg.

-Madeleine Ingelsten-


SMÖGENFOTOGRAF

ANNEMAJ SPORRONG


Hej. Så roligt att du har hittat hit. Jag heter Annemaj Sporrong och är fotograf på Smögen med omnejd och är specialiserad inom Gravidfotografering, Nyföddfotografering och Barn / Familjefotografering.

Jag är mamma till tre barn, 2 pojkar och en flicka. Vid min sida har jag även min fantastiska hantverkare till man.


Kameran har varit min följeslagare sedan gymnasieåldern.-Från början stod jag mest i mörkrum och framkallade bilder och lekte med olika effekter och allt var på hobbynivå.. Idag tycker jag fortfarande att det är lika kul att fotografera som redigera. Att få föreviga barn och familjer och andra ögonblick i livet känns fantastiskt roligt. Jag brukar säga att jag har världens bästa jobb.


Då jag inte fotograferar jobbar jag som grafisk formgivare och marknadsassistent på två Större hotell i Bohuslän.Fotograferingen hålls på Smögen eller runt omkring i Sotenäs på något fint ställe.

Jag fotograferar även runt Strömstad, Hallinden och Lysekil vid vissa tillfällen.

Fotograf på Smögen, Kungshamn specialiserad på gravid, nyfödd, barn och familjefotograferingar.

Fotograferar även i Lysekil, Uddevalla, Munkedal, Hunnebostrand och Kungshamn samt på Hållö

info@annemajsporrong.com  -- TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

copyright: Annemaj Sporrong Smögenfotograf


Fotograf i Uddevalla och Kungshamn.

Barnfotograf Uddevalla

Barnfotograf Strömstad

Fotograf på smögen, Smögenfotograf, Fotograf Uddevalla, Fotograf lysekil, forograf Kungshamn, barnfotograf, nyföddfotograf Göteborg.

Bröllop på hållö, bröllop smögen, bröllopsfotograf

atalje Karlheden