Hej...eller halloja som man säger här ute på ön. Så roligt att du har hittat hit. Jag heter Annemaj Sporrong och är fotograf på Smögen med omnejd och är specialiserad inom Gravidfotografering, Nyföddfotografering och Barn / Familjefotografering.

Jag är mamma till tre barn, 2 pojkar och en flicka. Vid min sida har jag även min fantastiska hantverkare till man.

 

 

-Jag älskar att fotografera och har gjort det i ungefär 25 år nu. Från början stod jag mest i mörkrum och framkallade bilder och lekte med olika effekter och allt var på hobbynivå.. Idag tycker jag fortfarande att det är lika kul att fotografera som redigera. Att få föreviga barn och familjer och andra ögonblick i livet känns fantastiskt roligt. Jag brukar säga att jag har världens bästa jobb.

 

Fotograferingen hålls på Smögen eller runt omkring i Sotenäs på något fint ställe.

 

Önskar du att fotograferingen sker hemma hos dig eller i närheten av där du bor så går det självklart bra. Dock kan det tillkomma en extra kostnad för detta, så som reseersättning osv.

 

.

 

Fotograf på smöge, Smögenfotograf,Fotograf Uddevalla, Fotograf lysekil, forograf Kungshamn, barnfotograf, nyföddfotograf Göteborg.

Bröllop på hållö, bröllop smögen

Din fotograf på Smögen, specialiserad på gravid, nyfödd, barn och familjefotograferingar.

Fotograferar även i Lysekil, Uddevalla, Munkedal, Hunnebostrand och Kungshamn samt på Hållö

info@annemajsporrong.com -- TEL 0707175569

www.maybemej.blogspot.com

copyright: Annemaj Sporrong Smögenfotograf

Fotograf på smögen, Smögenfotograf, Fotograf Uddevalla, Fotograf lysekil, forograf Kungshamn, barnfotograf, nyföddfotograf Göteborg.

Bröllop på hållö, bröllop smögen, bröllopsfotograf